Meet

Meet

Goede interactie start met menselijke interactie. Ieder project begint dan ook meestal met een Rotterdams bakkie koffie of thee bij ons op kantoor. We bespreken dan de uitgangspunten, doelen en wensen en we bekijken met elkaar de mogelijkheden om een oplossing te realiseren.

Zo komen we samen tot een programma van eisen waarin we het doel, het resultaat en de kosten vastleggen.

Fuse

Fuse

Tijdens Fuse begint het co-creatie en interactie traject. In deze stap definieren we met elkaar de doelgroep en de oplossing in detail. Gedachtegoed en skills fuseren. Er ontstaan 'inbox en outbox' ideeën en interactieve oplossingen die draagvlak hebben en realistisch zijn.

Zo maken we vanuit een eerste concept een analytische slag om uiteindelijk een volwaardig gedragen plan neer te zetten.

Form

Form

Tijdens Form wordt een gedetailleerd plan van aanpak (PVA) gemaakt op basis van alle onderdelen van het project. Bij Organiq geldt dat een product valt of staat bij de gebruiksvriendelijkheid en er wordt dan ook uitvoerig getest in alle fases. Op deze manier verzekeren we dat de producten zo goed mogelijk aansluiten bij de specifieke wensen van de gebruikers.

Perform

Perform

Wanneer alle onderdelen van onderbouwing en uitwerking zijn voorzien, is het tijd om de blikjes RedBull open te trekken en de koffiemachines op extra sterk te zetten.

Het uiterlijk en de functionaliteiten worden samengesmolten tot een interactief geheel dat kwaliteit en professionaliteit uitstraalt. Hierin ontwikkelen wij onze oplossingen ook altijd zo modulair mogelijk. Op deze manier zijn producten gemakkelijk te onderhouden en aan te passen.

Polish

Polish

Wanneer de oplossing uit de Perform fase komt is het nog niet helemaal af. Door een laatste test en verbeter cyclus weten we zeker dat de oplossing perfect is.

Wanneer we samen bepalen dat alles naar behoren werkt, kan de oplossing gelanceerd worden. Het is tijd om u en uw klanten een compleet nieuwe (digitale) interactieve ervaring te bezorgen.

Success

Success

Na de lancering kan de champagne open en de taart op tafel. Maar we zitten niet lang stil. De lancering signaleert ook een fase van implementeren en evalueren. Ook daarna moeten alle ontwikkelingen in de gaten gehouden worden, om te zien of de oplossing nog steeds voldoet. Ook hierbij blijft Organiq altijd betrokken, want interactie is geen momentopname, maar een langdurige ontwikkeling en samenwerking.