Het creatieve bureau voor motivatie, educatie en gedragsverandering

Er is vast iets dat jij wilt veranderen of verbeteren in de maatschappij en/of in je organisatie. Wij zijn ervan overtuigd dat de combinatie van creativiteit en techniek met didactische- en psychologische kennis leidt tot effectieve en schaalbare oplossingen voor educatie- en gedragsvraagstukken. Essentieel in het proces van educatie en gedrag is om te starten met de combinatie van bewustwording en motivatie bij de doelgroep. Deze stap gaat vooraf aan oplossingen voor Leren (kennis & skills) en Doen (gedrag positief veranderen).

Mensen die bewust zijn van een belang en gemotiveerd worden en blijven zijn bereid om te leren en tegelijk in stapjes hun gedrag positief te veranderen. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat mensen steeds meer beeldgeorienteerd zijn in plaats van teksten te willen lezen. Het is tijd voor nieuwe oplossingen. Wij zetten gamification, apps en multimedia in om educatie- en gedragsvraagstukken op te lossen en organisaties en overheden te helpen om (maatschappelijke) doelstellingen te realiseren.
 
Organiq heeft vanaf de start (12 jaar geleden) een organische aanpak met IQ. Wij gaan slim om met de chaos in het begin en trechteren uiteindelijk naar de essentie en de digitale oplossing. Dat doen wij in vier fases: analyse, design, realisatie en service. Wij werken met en voor organisaties met een verantwoord commercieel en/of maatschappelijk ideaal. Onze kennispartners zijn o.a. de Erasmus Universiteit Rotterdam, Universiteit Leiden, Rijks Universiteit Groningen, TU Delft, Vrije Universiteit Amsterdam, TNO, Universiteit Twente, Wageningen University & Research, diverse educatieve uitgeverijen en (non-profit) organisaties. Immers een goed didactisch en strategisch onderbouwd geheel levert de beste resultaten op!
 
Samen met onze opdrachtgevers wonnen wij diverse prijzen en nominaties en verschenen we met onze projecten in diverse pers en publicaties. Ons team bestaat uit 25+ gemotiveerde mensen met kennis van zaken binnen de branches: educatie, zorg, (semi)overheden en commerciele- en/of maatschappelijk gedreven organisaties. Kom gerust langs voor een 1e vrijblijvende kennismaking en analyse van uw uitdaging. Koffie of thee wordt door ons vers gezet.

Onze diensten

Strategie en concept

Analyse (strategisch, creatief en technisch)

Vraagformulering

Creatief canvas

Brainstorm sessies volgens o.a. de Total Brainbox methode

Project canvas

Plan van aanpak

Moodboards en concept designs

Gebruikerstesten en panels

 

Creatie

Concepten en crosslateraal denken

Visual, game en interactief ontwerp

User experience design and testing

Web & device design

Film & interactieve video

Illustraties en infographics

3D (interactive) producties

Development

Front-end & Back-end

Mobile: Android, iOS, Windows

3D: Unity 3D (C#), 3D javascript libraries/ frameworks

Web: HTML5, PHP, .NET, diverse frameworks

Apps: native, webapps and Xamarin

Microsoft .NET certified

MIA CMS / LMS voor gamified/ educatieve oplossingen

Maatwerk en koppelingen

Beheer, onderhoud en service

Beheer en onderhoud

Dedicated hosting

SAAS LCMS oplossing

Helpdesk (1e lijn, 2e lijn naar keuze)

Metingen en gebruikersonderzoeken

Rapportage

Updates en nieuwe functionaliteit